Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5

Probeer nu, honderden tevreden klanten gingen je voor

Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Shave'm Logo

Hoe voorkom je scheer irritatie?

Voor alle startende scherende jonge mannen of vrouwen, of de meer ervaren “ik scheer niet met een scheermes want ik krijg er huidirritatie van” mannen of vrouwen, lees vooral even verder over een interessante les; scheertechnieken.

Wees maar niet bang, er volgt echt geen overhoring. Zo’n saaie les krijgen we niet, het is alleen wel een veel voorkomend probleem; scheer irritatie. m/v

Vandaar dat wij als scheermes fabrikant jou de ultieme scheerbeurt willen laten ervaren.

Misschien denk je nu bij jezelf, een ultieme scheerbeurt? Ik scheer me altijd even snel zodat ik niet als een Neanderthaler de deur uit ga, je weet wel snel een beetje scheerschuim aanbrengen en gas erop! 

HELEMAAL FOUT!

Althans als je voor een super gladde, scheer irritatie vrije huid gaat wel. Het vergt wel wat tijd maar zeg nou zelf, hoe prettig is het om even tijd voor jezelf te hebben. Gewoon even lekker de metroman of goed verzorgde vrouw uit te hangen! 

Het scheren heeft niet alleen effect op het ontharen, maar het vergt ook wat van de huid. Het is belangrijk dat jij jezelf even goed voorbereid op jouw ultieme scheerbeurt.

Maar hoe doe je dat in godsnaam? 

Om je huid en haar goed voor te bereiden op de totale massa ontharing is het belangrijk dat je begint met een heerlijk warme douche. Deze zorgt ervoor dat je poriën zich openen voor een zachtere huid. De spanning verdwijnt van je huid en je haar wordt zachter waardoor je deze makkelijker weg kunt scheren.

Als je gedoucht bent of je scheert graag onder de douche, dan is het zaak dat je de haren inwrijft met een goede scheer crème of lotion. Doe dit in ronddraaiende bewegingen voor ongeveer 1 à 1.5 minuut. En nu niet eigenwijs zijn, je gaat immers voor de ultieme scheerbeurt. Scheer je dus niet enkel met water, dit zorgt er juist voor dat je scheerirritatie hebt na het scheren.

Bespaar niet op het blijven hergebruiken van je oudere scheermesjes, deze hebben immers niet het eeuwige leven. Geen zorgen hoor, wij verzenden je graag nieuwe scheermesjes! Het is echt belangrijk om vlijmscherpe scheermesjes te gebruiken, deze snijden de haren af ipv ze eruit te trekken als een verticuteer beurt van je grasmat in het voorjaar. 

Houdt altijd de juiste scheervolgorde aan, en heel belangrijk NIET tegen de haargroei in scheren! Ik weet het, het is wel verleidelijk want je scheert het lekker glad. Maar daardoor zul je juist last krijgen van ingegroeide haartjes en rode bultjes, dus kort gezegd gegarandeerd scheerirritatie. 

De juiste scheervolgorde?? 

Voor een baard is er zeker een scheervolgorde. Prent dit in je hoofd, van boven naar beneden oftewel Wangen, Kaaklijn, Hals! Het ezelsbruggetje voor de heren: WK 2014 Helaas! Scheer je hals altijd met de haargroei mee, van onder naar boven dus.

Als je serieus omgaat met je scheerbeurt en deze niet in sneltreinvaart afraffelt dan zul je zien dat de irritatie als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het ziet er overigens ook nog eens beter uit zonder rode bultjes en wondjes.

Wil je zelf nooit meer zonder vlijmscherpe scheermesjes zitten? Bezoek onze Shave’m shop en bestel je proefset scheermesjes voor slechts € 3,95.

Scherende Donnie