Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5

Probeer nu, honderden tevreden klanten gingen je voor

Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Shave'm Logo

Een scheermes voor vrouwen.

Een veelgestelde vraag over scheermesjes die bij ons binnen komt is of onze scheermesjes ook geschikt zijn voor vrouwen en of er verschil zit in de vrouwen scheermesjes of herenmesjes. Want volgens alle “grote” scheermes fabrikanten is dit wel degelijk het geval. Althans….. dat willen ze je graag laten geloven!

We leven in een ontzettend slimme en vooral consumptieve wereld waarin de marketing machines van alle grote bedrijven op volle toeren draaien. Er worden complete studies aan gericht om jou zoveel mogelijk te laten kopen. Zo wordt er dus ook maar al te graag onderscheid gemaakt tussen dames en heren scheermesjes. 

Voor de vrouwen worden deze zo ontworpen dat ze er aantrekkelijk en vrouwelijk uitzien. Denk hierbij aan mooi vormgegeven roze scheermesjes, waardoor je als goed verzorgde vrouw juist in de verleiding komt om die te kopen. Want, die scheermesjes zijn toch JUIST ontwikkeld voor vrouwen (haar)?

Laten we daar dan even bij stil staan, en deze theorie aandachtig bestuderen!

Want hoewel er wel degelijk verschil is in beharing, de meeste vrouwen die ik ken hebben geen baardgroei, blijven de haren gewoon haren! 

In de praktijk blijkt dat zowel vrouwen als mannen zich met ieder type scheermes kunnen en vooral mogen scheren, echter heb ik zelf nog geen mannen gezien die zich met een roze variant scheren. De snijkanten van de vrouwen scheermesjes zijn namelijk identiek aan die van de mannelijke variant scheermes. Het gaat eigenlijk niet alleen over de kleur van het scheermes maar over de hoek waarin de mesjes worden geplaatst.

Het is daarom dat mannenmesjes net iets dichter op de huid scheren dan de vrouwenmesjes. Hierdoor zul je als vrouw ervaren dat je geschoren huid veel gladder aanvoelt dan het scheermes dat ontwikkeld is voor vrouwen. Het grootste verschil zit vooral in de prijs, want de scheermesjes voor vrouwen zijn gemiddeld 11% duurder dan dezelfde variant voor mannen. 

Eerlijk is eerlijk, die 11% prijsverhoging voor een roze handvat en minder glad resultaat is natuurlijk marketing ten top! En dan moet je je voorstellen dat de gemiddelde prijs voor een mannen scheermesje al snel op € 5,- per mesje ligt. Kortom het scheren met de klassieke vrouwen scheermesjes is een dure aangelegenheid.

Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen, ons scheermes discrimineert niet en zal ervoor zorgen dat jij altijd glad door het leven gaat! Want zoals ik hierboven al benoemd heb, haren zijn haren!

Ga naar de Shave’m shop om ons unisex scheermes zelf te proberen. Omdat wij (en onze vrouwelijke klanten) overtuigd zijn van ons scheermes, kun je die voor maar € 3,95 proberen.

Scheermes set