Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5

Probeer nu, honderden tevreden klanten gingen je voor

Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Shave'm Logo

Over Shave’m?

We vertellen je graag wat meer over Shave’m, waarom wij vinden dat iedereen een betere scheerbeurt verdient. Ben je overtuigd, bestel dan onze proefset.

Shave'm set
Scheermes set

We maken onze scheermesjes zorgvuldig,
voor iedereen

Wij zijn van mening dat u geen concessies hoeft te doen als het gaat om de producten die u gebruikt, dus de onze zijn ontworpen om effectief te zijn en een geweldige ervaring te bieden. Ons team maakt onze producten van de beste materialen en ingrediënten om ervoor te zorgen dat ze zo goed mogelijk presteren.

Het idee achter Shave’m

Het is hartje zomer in 2018, we vieren een verjaardag, met hapjes op tafel en een lekker biertje. Het is gezellig en er wordt veel over en weer gesproken. Opeens hoor ik mijn zusje een vraag stellen; weet jij dan toevallig waar de scheermesjes in de aanbieding zijn? Ik heb echt een geïrriteerde huid en moet echt nieuwe mesjes kopen.

Zelf sta ik er nooit bij stil, ik ben namelijk niet van de inkoop thuis. Maar toch, deze doodnormale vraag blijft mij bezighouden waardoor ik zelf eens aandachtig ga kijken naar de prijzen van de scheermesjes. Overal waar ik maar kan bekijk ik de prijzen. Supermarkten, drogisterijen, bij alle denkbare verkooppunten valt mijn oog direct op het scheermesjes schap. Al snel kom ik erachter dat scheren inderdaad een dure aangelegenheid is.

Dit zet ons aan het denken, waarom zijn scheermesjes nou zo prijzig? Dit moet toch anders kunnen? Scheren voor een eerlijke “scherpe” prijs voor minstens zo’n kwalitatief scheermes? Al snel zitten mijn broer en ik samen aan tafel, en benaderen we wereldwijd fabrikanten. Er worden samples opgevraagd, deze worden uitvoerig getest. Maar helaas, de zoektocht is langer dan gedacht.

De hoop op een goed en betaalbaar scheermes zakt met het verstrijken van de tijd steeds verder weg. Totdat we een fabrikant vinden die aan al onze verwachtingen voldoet of beter gezegd die ze overtreft! Na een kort bezoek aan de fabriek zijn wij overtuigd, ons scheermerk Shave’m is geboren.

Het kan dus zeker wel, scheren voor een scherpe en eerlijke prijs! Met het gemak om nooit meer op een aanbieding te hoeven wachten, 

of op een pakketje want Shave’m wordt gratis thuisbezorgd door de brievenbus. Vanaf nu ga jij altijd super glad geschoren door het leven!

scheermes