Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5

Probeer nu, honderden tevreden klanten gingen je voor

Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Shave'm Logo

Scheermesjes abonnement, periodiek vlijmscherpe scheermesjes thuisbezorgd.

Waarschijnlijk een dilemma op een avond naar keuze, je staat voor de spiegel of in de douche. (of waar dan ook, zolang jij er ook maar een scheermes toe wilt passen) Maar je komt erachter dat je scheermesje echt heel bot is en eigenlijk aan vervanging toe is! Het gevolg is dat je natuurlijk door het haar heen rost waardoor het meer op epileren lijkt dan op scheren, met het gevolg van rode scheerbuitjes en huidirritatie.
En waarschijnlijk ook gewoon een slecht humeur, want op zo’n moment baal je van je botte scheermesje. Beetje jammer dat je dan net geen enkel nieuw vlijmscherp scheermesje meer hebt liggen.

Maar niet getreurd, morgen ga je natuurlijk direct naar de winkel om nieuwe scheermesjes te kopen, zodat jij voorlopig niet meer aan de beurt bent voor een ouderwetse slachtpartij met een scheermes annex epileerder. Dus met vol goede moed loop je de volgende dag even snel de drogisterij en/of supermarkt in en ziet daar tot je grote verbazing geen enkele aanbieding voor de bekende A merken scheermessen.
Nog een deceptie na de tegenvallende scheerbeurt van de avond ervoor, je betaald meer dan je lief is voor een aantal scheermesjes. (die je zelf nog moet halen ook!) Je hebt ze immers ook direct weer nodig, dus wachten op een aanbieding zit er niet in!

Voordat je nu nogmaals het bovenstaande verhaal gaat herhalen willen wij je er toch even op attent maken dat je volgende splinternieuwe vlijmscherpe scheermesjes helemaal niet duur hoeven te zijn, en je er al helemaal niet voor de deur uit hoeft te gaan.
Wij hebben voor jou de beste scheermesjes ontwikkeld voor een eerlijke prijs en het mooiste is dat wij jou postbode ook wat werk gunnen.
De scheermesjes worden namelijk altijd Gratis thuisbezorgd en worden door jouw postbode zo op de deurmat gegooid.

Omdat wij je graag van dienst willen zijn kun je er zelf voor kiezen om deze per 1, 2 of 3 maanden bij jou thuis te laten bezorgen, dit noemen we in de volksmond ook wel een scheermesjes abonnement. Alleen dan zonder kleine lettertjes want ons scheermes abonnement is het meest flexibele abonnement van Nederland. Jij bepaald namelijk of je de scheermesjes wilt ontvangen, om de hoeveel maanden je ze wilt ontvangen, en of dat je ze nog wilt ontvangen. Zie het als een service waarover jij zelf ten alle tijde de baas bent, via jouw eigen persoonlijke inlog portaal op onze website kun je alles zelf regelen. Je zit dus ECHT helemaal nergens aan vast, geen vage contracten of gladde praatjes! (enkel gladde benen, oksels, hoofd en kin.) En weet je wat? Daar zijn wij enorm trots op ook! Vandaar dat wij onze startset aanbieden voor de scherpe prijs van slechts € 3,95, welke inderdaad gekoppeld is aan een automatische nalevering.

Maar wees niet bang, want bevallen de scheermesjes toch niet helemaal? Dan kun je de vervolg levering zelf annuleren.
Gaan de scheermesjes toch wat langer mee dan je gewend bent? Dan pas je de levertermijn gewoon aan naar jouw voorkeur!
Of gaat je man of vrouw ineens superglad door het leven omdat ze Shave’m hebben ontdekt? Dan verander je de levertijd en laat je de scheermesjes toch vaker komen. Het Shave’m scheermes abonnement is net zo flexibel zoals jij dat wilt.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze Shave’m shop en bestel de startset voor slechts € 3,95

Scheermesjes thuisbezorgd