Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5

Probeer nu, honderden tevreden klanten gingen je voor

Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Shave'm Logo

Scheermesjes thuisbezorgd

Tijden veranderen snel, helemaal na de komst van het internet waardoor we in de afgelopen 20 jaar anders zijn gaan winkelen. Sinds de komst van de smartphones wordt het namelijk steeds makkelijker om snel iets online te kopen. De PostNL bezorgers hebben het de laatste jaren drukker dan ooit met het bezorgen van pakketten. Onze scheermesjes worden al veel thuisbezorgd voor mannen en vrouwen.

Omdat we de PostNL pakket bezorgers (de pakket chauffeurs) graag een beetje willen ontlasten, en ook om onze scheermesjes zo emissie neutraal mogelijk versturen, worden onze scheermesjes thuisbezorgd door een postbode op de fiets! 

Ook met het online kopen van scheermesjes is er de laatste jaren veel veranderd, deze verzenden wij namelijk periodiek wanneer het jou uitkomt. Hierdoor ben je altijd voorzien van vlijmscherpe scheermesjes. Zonder dat je ook maar enig moment hoeft te wachten op een aanbieding van de bekendere A-merken scheermesjes. 

Wij verzenden de scheermesjes altijd als brievenbus pakket waardoor je er zelf niet voor thuis hoeft te blijven! (Vandaar de postbodes op de fiets) Je vlijmscherpe scheermesjes worden namelijk altijd gratis als brievenbus post thuisbezorgd. Zo proberen wij de postbezorgers niet uit het straatbeeld te laten verdwijnen! 

We denken niet alleen aan het milieu maar zeker ook aan onze wel gewaardeerde Shave’m klanten, want op deze manier proberen we de kleine ergernissen ( in dit geval de botte scheermesjes, zelf wachtend op een aanbieding, toch maar zoveel mogelijk proberen uit te melken met huid irritatie tot gevolg) voor je op te lossen. Een ander voordeel voor jou als klant is dat wij jou altijd een scherpe prijs willen bieden voor vlijmscherpe scheermesjes. Iedere haar op je lichaam wordt een kopje kleiner gemaakt met ons scheermes.

Bezoek onze Shave’m shop en ontdek het gemak van vlijmscherpe scheermesjes thuisbezorgd. Je kunt de proefset proberen voor slechts € 9,95.

Scheermesjes thuisbezorgd