Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5

Probeer nu, honderden tevreden klanten gingen je voor

Klanten geven Shave'm een 9,5

9.5
Shave'm Logo

Waar gebruik je ons scheermes voor?

Een vraag die wij regelmatig over onze scheermesjes ontvangen is: wat kan ik met jullie scheermes allemaal scheren?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk erg makkelijk te beantwoorden, namelijk haar.

Het is een groot misverstand dat er meerdere varianten scheermesjes zijn voor verschillende doeleinden. Mannen en vrouwen scheren immers hetzelfde haar! 

Onze scheermesjes zijn dus geschikt voor alle type beharing.

Of je nu als vrouw op zoek bent naar scheermesjes voor ultra gladde benen, of je bent als man op zoek naar een vlijmscherp scheermes voor je (zwaar) behaarde baard. 

Dan moet je Shave’m zeker een keer proberen! Wij zijn er van overtuigd, net als vele Shave’m klanten, dat we een unisex scheermesje hebben ontwikkeld.

Onze scheermesjes scheren iets vlakker dan andere varianten waardoor je de haartjes verder weg scheert, hierdoor ervaar je een ultra glad scheer resultaat. De mesjes blijven lang scherp, waardoor je bovenop de scherpe prijs nog extra geld kunt besparen. Wil je scheerirritatie voorkomen? Vervang dan altijd op tijd je scheermes, en neem de tijd voor je scheerbeurt!

Probeer ons scheermes voor slechts € 3,95 inclusief verzending. Bezoek hiervoor onze Shave’m shop en ervaar het gemak van ons scheermes abonnement! Jij bent zelf in controle, je zit nergens aan vast! Wil je weten hoe dat dan precies werkt? Hier lees je er alles over.

Shave'm scheermesjes